Indehaver af Caminomind er Marianne Svenningsen

Jeg har en professionel baggrund indenfor fysioterapi, mindfulness, Qigong og energiarbejde og har erfaringer med caminovandring og vandreture i udlandet og Danmark, spirituelle Gralsrejser med Lars Muhl i de sydfranske pyrenæer, indsigtsrejse ved St.Hildegards Kloster, naturmeditationer, Qigong i naturen mv.

For mig er forberedelse af den indre rejse ligeså vigtig som træning af kroppen og de praktiske forberedelser, og kan gøre det lettere at være åben for de følelsesmæssige, personlige og spirituelle oplevelser på rejsen.

Derudover har jeg som fysioterapeut nogle gode værktøjer til individuel træning og skadesforebyggelse for at du bliver klar fysisk til flere dages vandring med rygsæk, vejrskift og forskelligt terræn.

CaminoMind er for dig                      

Der ønsker vejledning og inspiration til:

  • Hvilken form for Caminovandring du skal vælge, hvad er den rigtige Camino for dig?
  • Et træningsprogram, der er individuelt tilpasset din helbredstilstand og hvilket terræn du skal vandre i.
  • Fysioterapeutisk skadesforebyggelse før, under og efter Caminoen
  • Mindfulnessøvelser så du kan finde nærvær, ro og balance i naturen og når der er mange pilgrimme på ruten og overnatningsstederne.
  • Energiarbejde til personlig udvikling og forbundethed til naturen.
  • Hvordan du kan overføre pilgrimmens livsstil og værdier til din hverdag og få et liv med balance, nærvær, energi og overskud.

 

Hvad betyder CaminoMind?

Camino betyder                        vejen

Mind kan oversættes til          opmærksom, hjerne, omtanke, sind


Gå vejen/livet med opmærksomhed og omtanke for dine værdier og det du møder på din vej.

CaminoMind er en sammensmeltning af de to ord og mit ønske er at det afspejler: ” Uanset hvor du går, gå med hele dit hjerte “