Jeg hedder Marianne Svenningsen og er indehaver af Caminomind.

Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret sundheds- og livssyn. Jeg har mere end 30 års erfaring indenfor fysioterapi, ledelse, mindfulness, livsstils- og sundhedscoaching, Qigong og spirituelt energiarbejde. 

Jeg har selv gået vejen fra livskrise og stress, og da jeg i 2015 tog alene afsted for at gå Caminoen, var det med ønsket om en pause fra hverdagen og min intuition, der vidste at Caminoens kalden, ville blive 800km. personlig terapi for mig. Det blev præcis den Caminorejse jeg drømte om, med gode oplevelser, indsigter, personlig- og spirituel udvikling. En rejse for livet.
Derudover har jeg mange års erfaring med vandring, at være i alignment med naturens visdom, personlig- og spirituel udvikling fra mange andre caminoer og vandreture i udlandet og Danmark, spirituelle Gralsrejser, undervisning og mentorforløb hos shaman og Qigongmestre. 

I forhold til Vandring for krop og sind, er forberedelse af den indre rejse ligeså vigtig som den fysiske træning af kroppen og de praktiske forberedelser, og kan gøre det lettere at være åben for de følelsesmæssige, personlige og spirituelle oplevelser på rejsen. 

Derudover har jeg som fysioterapeut nogle gode værktøjer til individuel træning og skadesforebyggelse for at du bliver klar fysisk til flere dages vandring med rygsæk, vejrskift og forskelligt terræn.

Foruden vejledning og forløb til vandring, arbejder jeg som sundhedsmentor og underviser i Qigong og Munay Ki Riterne. 
Du kan læse mere om mine ydelser i menuen. Er du i tvivl om jeg er det rette match for dig, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. 

    Hvad betyder CaminoMind?

    Camino betyder                        vej, sti

    Mind kan oversættes til          opmærksom, hjerne, omtanke, sind, bevidst


    Det er mit ønske at ordet CAMINOMIND afspejler at Gå vejen/livet med nærvær og i overensstemmelse med den du virkelig er.

    Det gælder både hvis du vil gå Caminoen eller på din vej i livet.