Caminovandring eller andre lange vandreture.

Drømmer du om at gå en Camino eller en anden lang vandretur ?

Tage tid ud af kalenderen, rejse væk fra hverdagens travlhed og støj, og begive dig ud på en rejse med tid til fordybelse, nærvær, frihed og frisk luft. Opleve pilgrimmens enkle liv, ro i krop og sind, finde ind til dine indre værdier, retningen i dit liv, styrke din krop og være en del af fællesskabet med andre, der har gået på Caminoen.

Der er mange årsager til at folk vælger at tage på pilgrimsvandring. Tidligere vandrede pilgrimmen af religiøse årsager, men i dag tager mange afsted ud fra et ønske om personlig udvikling, bedre helbred, den fysiske udfordring eller spirituelle udvikling. Fælles er ønsket om en personlig rejse, som man vil huske resten af livet.

“Enhver rejse starter med det første skridt”

Hvad er dit første skridt ?

Hvor begynder du, så du får planlagt den rejse, der er rigtig for dig ?
Mange taler om hvad der er ”den rigtige” Camino og den rigtige måde at gå en Camino. Vi er alle forskellige. I min optik er ingen Camino rigtig eller forkert. Det vigtigste er at finde frem til lige netop den rejse, der passer til dine ønsker og behov. Mit udgangspunkt for at guide dig er at:

  “Den rigtige Camino er DIN Camino”

I mine personlige forløb, går vi i dybden med hvad du ønsker at få ud af din Camino. Hvor og hvordan den kan foregå og hvordan du forbereder dig ud fra dit udgangspunkt fysisk, mentalt og spirituelt. Sammen finder vi frem til hvordan du får den Camino du drømmer om. 

Mine forløb kan indeholde:

  • et individuelt træningsprogram tilpasset din fysiske form samt det terræn du skal vandre i
  • en personlig fodanalyse og ganganalyse med og uden rygsæk
  • vejledning i vandresko og udstyr
  • fysioterapeutisk vejledning i hvordan du træner som forberedelse til Caminoen
  • vejledning og behandling af smerter, inkl. hvad du selv kan gøre i forberedelse til Caminoen og på selve vandringen.
  • skønne øvelser til mindfulness og energiarbejde, så du finder ro, forbindelse naturen og finder ind til dine kerneværdier.
  • Er du interesseret i at arbejde med din spiritualitet, lærer du hvordan du kan gøre det under vandring og ophold i naturens fantastiske katedral.
  • Mentoring med al min viden om Caminoen, både før, under selve vandringen og i hverdagen efter Caminoen.
  • Du lærer at gå med de 7 pilgrimsnøgler og hvordan du fortsat kan bruge dem når du er tilbage til hverdagen.